Breaking

Lidmaatschap

Het lidmaatschap wordt aangegaan volgens de statuten van vv W.E.O., welke op aanvraag ter inzage beschikbaar worden gesteld. De hoofdlijnen worden hieronder genoemd;

  1. Het lidmaatschap wordt aangegaan tot het eind van het seizoen en behoudens schriftelijke opzegging telkens stilzwijgend verlengd met de duur van 1 seizoen. Een seizoen / een verenigingsjaar loopt van 1 juli t/m 30 juni van het jaar daarop volgend.
  2. Opzegging van het lidmaatschap dient schriftelijk te geschieden bij de ledenadministratie en wel uiterlijk 31 mei van het lopende seizoen.
  3. Bij opzegging is het lid gehouden de contributie te voldoen tot het eind van het lopende seizoen, (wederzijdse rechten en plichten blijven daarbij gehandhaafd) De hoogte van de contributie wordt jaarlijks vastgesteld tijdens de algemene ledenvergadering.
  4. Indien de contributie niet tijdig wordt voldaan kan het bestuur besluiten tot uitsluiting van deelname aan alle verenigingsactiviteiten zonder dat de betalingsverplichting vervalt.
  5. Indien een lid wordt geroyeerd (in verband met wanbetaling) behoudt de vereniging zich het recht voor over te gaan tot gerechtelijke incasso. De kosten hiervan komen voor rekening van het lid.

Contributie: 

  • Spelend lid veldvoetbal senioren: €11,00 per maand / €132,00 per jaar
  • Spelend lid veldvoetbal vanaf 14 jaar: €8,00 per maand / €96,00 per jaar
  • Spelend lid veldvoetbal t/m JO13: €7,00 per maand / €84,00 per jaar
  • Donateurschap / niet-spelend lid: €25,00 per jaar